Βασίλης Ζήσιος - Ενωμένη Δυνατή Σιθωνία
675
page-template-default,page,page-id-675,bridge-core-1.0.1,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Βασίλης Ζήσιος

Ζήσιος Βασίλης

Ονομάζομαι Ζήσιος Βασίλειος και διαμένω μόνιμα στη Συκιά Χαλκιδική. Είμαι παντρεμένος με την Γεωργία Τσιάκαλου και έχω ένα γιο τρία χρονών. Γεννήθηκα το 1985 και αποφοίτησα από το ΓΕΛ Συκιάς.

Σπούδασα στο τμήμα Λογιστικής,της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Έτσι, με την ιδιότητα του λογιστή εργάζομαι καθημερινά καταβάλλοντας το μέγιστο ζήλο και σθένος για τη σωστή και εύρυθμη λειτουργία του επαγγέλματος μου.

Ως υπεύθυνο άτομο και πολίτης που αγαπά την πατρίδα του έχω εκπληρώσει τη στρατιωτική μου θητεία στις ειδικές δυνάμεις Ε.Σ(Λ.Ο.Κ). Επιπλέον, είμαι ενεργό μέλος στην ομάδα εθελοντών πυροσβεστικής με τον διακριτικό τίτλο Ο.Π.Ε.Δ.Τ. Δραγουντέλι.

Ο λόγος που δέχτηκα την πρόταση να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΕΝΩΜΕΝΗ ΔΥΝΑΤΗ ΣΙΘΩΝΙΑ», με επικεφαλή τον υποψήφιο Δήμαρχο Ντέμπλα Κυπαρίσση είναι η ανάδειξη-αναβάθμιση του τόπου μας.

Θα ήθελα με την εργατικότητα και την θετική ενέργεια που διαθέτω να παλέψουμε όλοι μαζί «ενωμένοι», ώστε να πραγματοποιηθούν οι στόχοι μας για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Ευελπιστώ στη συμπαράσταση σας.