ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΡΙΘΗΚΕ... - Ενωμένη Δυνατή Σιθωνία
1139
post-template-default,single,single-post,postid-1139,single-format-standard,bridge-core-1.0.1,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΡΙΘΗΚΕ…

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΡΙΘΗΚΕ…

   Η Νικήτη ΨΗΦΙΣΕ Νικητή!

Το θερμό κλίμα που επικράτησε στην ανοιχτή συγκέντρωση της Πέμπτης 23 Μαΐου στη Νικήτη επιβεβαίωσε την πορεία νίκης του συνδυασμού »ΕΝΩΜΕΝΗ ΔΥΝΑΤΗ ΣΙΘΩΝΙΑ» στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές. Μπροστά σε ένα πυκνό και ενθουσιώδες ακροατήριο ο επικεφαλής  της »ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΔΥΝΑΤΗΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ»  και υποψήφιος Δήμαρχος, Κυπαρίσσης Ντέμπλας παρουσίασε τις κεντρικές προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού του.

΄΄Βρισκόμαστε εδώ σήμερα» ανέφερε αρχικά ο κ. Ντέμπλας,  ΄΄και, όταν λέω βρισκόμαστε, δεν εννοώ μόνο εμένα και τους εκπροσώπους της παράταξής μας, αλλά και ΕΣΑΣ, όλους τους Δημότες της Σιθωνίας που ενδιαφέρεστε για την επόμενη μέρα, ώστε να περάσουμε και ένα μήνυμα. ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ  που το φωνάζει η περίσταση, ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ που το φωνάζει η λογική και αν θέλετε, ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ που θα έπρεπε να είναι αυτονόητο, ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, εκλεγμένοι αντιπρόσωποι αλλά και δημότες, με συλλογική προσπάθεια θα δημιουργήσουμε για μας και τα παιδιά μας, όχι απλά ένα καλύτερο αύριο αλλά ένα καλύτερο ΣΗΜΕΡΑ!΄΄

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πολύ σημαντικό έργο που έχει γίνει από το 2011 στο Δήμο Σιθωνίας και ειδικότερα και στην έδρα του Δήμου, τη Νικήτη, που ενώ αυτό αναγνωρίζεται από τους δημότες και και τους χιλιάδες επισκέπτες της περιοχής, κάποιοι προσπαθούν να το υποβαθμίσουν και να το μηδενίσουν.

΄΄Εμείς ερχόμαστε για να κτίσουμε πάνω στα γερά θεμέλια!  Και ΟΧΙ να γκρεμίσουμε!΄΄, υποστήριξε ο κ. Ντέμπλας και ζήτησε από τους ψηφοφόρους του Δήμου να βάλουν με τη ψήφο τους στο περιθώριο  όσους ονειρεύονται επιστροφή σε παλιότερες εποχές κομματικού διχασμού. ΄΄Βάλτε οριστικά με την ψήφο σας στο περιθώριο όλους όσους τάχα κόπτονται για την ανάπτυξη της Νικήτης. Εμπρός να βάλουμε όλοι μαζί ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ στις καταστροφικές ιδέες και τα σχέδια κάποιων που θέλουν να κρατήσουν πίσω την ανάπτυξη αυτού εδώ του τόπου μηδενίζοντας κάθε αξιόλογο έργο υποδομής που κατασκευάστηκε με ιδρώτα και οικονομικές θυσίες των πολιτών όλα αυτά τα χρόνια!΄΄, τόνισε στην ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος.

Αναλύοντας το πρόγραμμα του συνδυασμού του και αναφερόμενος στα έργα που θα προωθηθούν για τη Νικήτη μίλησε, μεταξύ άλλων, για την ανάγκη επέκτασης και αναβάθμισης του βιολογικού με ταυτόχρονη εξεύρεση θέσης για την δημιουργία νέου χώρου επεξεργασίας αποκλειστικά των βοθρολυμμάτων της εκτός σχεδίου κατοικίας, για την προσπάθεια εξεύρεσης χώρων στάθμευσης και χώρου για νέο κοιμητήριο, για ειδικό φωτισμό στην περιοχή του παλιού οικισμού του χωριού καθώς και για αισθητικές παρεμβάσεις  και αναπλάσεις του ανατολικού και δυτικού τμήματος της παραλίας Νικήτης ώστε να αποκτήσει ομοιομορφία το παραλιακό μέτωπο.

Κλείνοντας την ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος, αφού πρώτα αναφέρθηκε στο ιστορικό της δημιουργίας της »ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΔΥΝΑΤΗΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ», παρουσίασε τους εκλεκτούς συνεργάτες του συνδυασμού του και ζήτησε από τους πολίτες στις εκλογές της Κυριακής να δώσουν με τη ψήφο τους τη δυνατότητα στους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που συστρατεύονται μαζί του να υπηρετήσουν ΄΄με αρχές, με σεβασμό, με ήθος΄΄ το Δήμο Σιθωνίας.