Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ... - Ενωμένη Δυνατή Σιθωνία
1153
post-template-default,single,single-post,postid-1153,single-format-standard,bridge-core-1.0.1,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ…

Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ…

Ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή!

Από τη μεγαλειώδη συγκέντρωση της ΄΄ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΔΥΝΑΤΗΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ΄΄ στη Συκιά…

Σε μια παλλαϊκή συγκέντρωση των κατοίκων της Συκιάς, μέσα σε ένα ιδιαίτερα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα, ο επικεφαλής του συνδυασμού ΄΄ΕΝΩΜΕΝΗ ΔΥΝΑΤΗ ΣΙΘΩΝΙΑ΄΄ και υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Σιθωνίας κ. Κυπαρίσσης Ντέμπλας πραγματοποίησε την τελευταία προεκλογική του ομιλία στη γενέτειρά του, τη Συκιά, την Παρασκευή 24 Μαΐου.

    Μιλώντας στους συμπατριώτες τους ζήτησε στις εκλογές της Κυριακής να μην επιτρέψουν καμιά υφαρπαγή της ψήφου τους και να στείλουν με την απόφασή τους στη Διοίκηση του Δήμου τον συνδυασμό που έχει την εμπειρία και τη γνώση, προκειμένου να συνεχιστεί η μακροπρόθεσμη αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Σιθωνίας.

     Αναλύοντας το πρόγραμμα της ΄΄ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΔΥΝΑΤΗΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ΄΄ για την περιοχή του πρώην Δήμου Τορώνης μίλησε για τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν, όπως είναι η κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου, η ολοκλήρωση πολεοδόμησης του οικισμού και της παραλίας, η αντιπλημμυρική θωράκιση σε όλο το μήκος του κεντρικού ρέματος, η υγειονομική περίθαλψη με την άμεση επάνδρωση του περιφερειακού ιατρικού κέντρου και η στήριξη των κατοίκων στα ιδιοκτησιακά τους προβλήματα έναντι του ελληνικού δημοσίου. Αναφέρθηκε ακόμα σε απαραίτητα έργα που πρέπει να γίνουν στην Τορώνη και το Πόρτο-Κουφό, προκειμένου όλη η περιοχή να βγει από την αφάνεια και να δοθεί η δυνατότητα στον τόπο αλλά και στους κατοίκους της να προοδεύσουν και να αναπτύξουν επενδυτικές πρωτοβουλίες.

    Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Ντέμπλας στη νέα γενιά που, αφού ζήτησε συγνώμη για όσα δεν έγιναν μέχρι τώρα γι` αυτήν,  υποσχέθηκε πως η νέα Διοίκηση του Δήμου Σιθωνίας  θα προσφέρει  όλες εκείνους τις διεξόδους που χρειάζονται σ` αυτό ΄΄το πολύτιμο κομμάτι της νεολαίας μας που ζει σε έναν τόπο ξεκομμένο, απομακρυσμένο΄΄ για να έχει τις ίδιες ευκαιρίες με τους νέους άλλων περιοχών .

     Στη συνέχεια ο υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Σιθωνίας παρουσίασε στους δημότες τους εκλεκτούς συνεργάτες του συνδυασμού του και τόνισε πως  νοιώθει πολύ περήφανος  που όλοι αυτοί οι τόσο επιτυχημένοι άνθρωποι συμμερίστηκαν το όραμά του και στέκονται στο πλευρό μου,  έτοιμοι για την μεγάλη  μάχη με τα προβλήματα του τόπου.

    Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Ντέμπλας  υπογράμμισε πως οι δημοτικές εκλογές του Μαΐου είναι είναι πολύ καθοριστικές για το μέλλον της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και η στιγμή της απάντησης των πολιτών όλων των χωριών του Δήμου Σιθωνίας στις καταστροφικές ιδέες και τα σχέδια κάποιων που θέλουν να κρατήσουν πίσω την ανάπτυξη του τόπου, μηδενίζοντας κάθε αξιόλογο έργο υποδομής που κατασκευάστηκε με ιδρώτα και οικονομικές θυσίες των πολιτών όλα αυτά τα χρόνια!