Μαρία Λαθούρη Πάργα - Ενωμένη Δυνατή Σιθωνία
764
page-template-default,page,page-id-764,bridge-core-1.0.1,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Μαρία Λαθούρη Πάργα

Μαρία Λαθούρη Πάργα

Ζω στη Συκιά Χαλκιδικής, είμαι παντρεμένη και μητέρα τριών τέκνων.

Έχω διατελέσει – μεταξύ άλλων – αν. Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος Νομικού Προσώπου του Δήμου Σιθωνίας, στην Α.Ε. Αναπτυξιακή – Τουριστική επιχείρηση, μέλος επιτροπής και κοινοφελούς επιχείρησης, μέλος της Ε.Δ.Π της ΑΝ.ΕΤ.ΧΑ.

Δραστηριοποιήθηκα κοινωνικά και πολιτιστικά από τη θέση του προέδρου η μέλος  σε συλλόγους, ανέλαβα πρωτοβουλίες και στήριξα ανθρωπιστικές αποστολές (ΙΡΑΚ – Γιατροί χωρίς σύνορα).

Συνεργάστηκα με ιατρικούς φορείς με στόχο την υγειονομική κάλυψη των κατοίκων της περιοχής μου με δωρεάν εξετάσεις (κινητές μονάδες).

Συνέβαλα στη δημιουργία τραπεζών αίματος στο Νοσοκομείο Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης.

Σήμερα είμαι ενεργή Δημ. Σύμβουλος Αναπληρώτρια Δημάρχου σε θέματα επικοινωνίας Δημοσίων και Διεθνών σχέσεων, θεμάτων γραφείο Δημάρχου και εκπροσωπώ τον Δήμαρχο στις κοινωνικές εκδηλώσεις.