Κυπαρίσσης Ντέμπλας - Ενωμένη Δυνατή Σιθωνία
484
page-template-default,page,page-id-484,bridge-core-1.0.1,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Κυπαρίσσης Ντέμπλας

Κυπαρίσσης Ντέμπλας

Αποφοίτησε από το εξατάξιο γυμνάσιο Πολυγύρου.

Υπηρέτησε ως  έφεδρος αξιωματικός από το 1991 μέχρι το 1998.

Διετέλεσε πρόεδρος Κοινότητας Συκιάς από το 1999 έως το 2002 και έπειτα εξελέγη δήμαρχος του Δήμου Τορώνης από το 2007 έως το 2010.

Από το 2011 μέχρι και σήμερα είναι αντιδήμαρχος του Δήμου Σιθωνίας και αναδείχθηκε πρώτος σε σταυρούς με το ασύλληπτο νούμερο 1740 σταυρών.

Είναι παντρεμένος με την Ελένη Δραβαλιάρη και έχει δύο κόρες, την Μορφούλα, τελειόφοιτη του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο τμήμα Πολιτιστικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας και την Μαρία που βρίσκεται στο 4ο έτος Τουριστικών Επιστήμών.

Η ηθική και η ταπεινότητα, η αγάπη για τον τόπο και η προσφορά προς τον συνάνθρωπο είναι στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν.

Αγαπητοί συνδημότες,
Εδώ και καιρό το μήνυμα, αλλά και η αγωνία των συμπολιτών μου στο Δήμο Σιθωνίας είναι ένα: ο κίνδυνος για την επαναφορά  τοπικιστικών συναισθημάτων και αντιπαραθέσεων μεταξύ των τοπικών κοινωνιών, μετά την οριστική απόφαση του νυν Δημάρχου να μην είναι εκ νέου υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Την ίδια ώρα, οι συμπολίτες μου, έβλεπαν και βλέπουν στο πρόσωπό μου εκείνον, ο οποίος διασφαλίζει  τη ηρεμία και την συνέχιση της αγαστής συνεργασίας μεταξύ των τοπικών κοινωνιών, έχοντας αποδείξει έμπρακτα σε όλους ότι το ενδιαφέρον μου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν είναι ευκαιριακό και δεν έχει σχέση με ιδιοτελή κίνητρα.

Συναισθανόμενος  την ευθύνη μου απέναντι σ’ αυτόν τον κόσμο, ο οποίος  με αγάπησε και αγάπησα υπηρετώντας τον, αποφάσισα, χωρίς δισταγμό, να θέσω υποψηφιότητα για την θέση του Δημάρχου Σιθωνίας, έχοντας την βεβαιότητα  ότι στον πυρήνα του συνδυασμού μου συνενώνονται όλες εκείνες  οι δυνάμεις που εξασφαλίζουν τις προϋποθέσεις για τη συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας του τόπου.

Ξεκινάμε λοιπόν με τους συνεργάτες μου μια συλλογική προσπάθεια με μόνο αντίπαλο τα προβλήματα που μας ενώνουν, με το βλέμμα στραμμένο στους δημότες και στους χιλιάδες επισκέπτες με ένα και μόνο κοινό στόχο: τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας και την ευημερία της Σιθωνίας. Σε αυτήν την προσπάθεια, είμαι βέβαιος ότι θα είστε συνοδοιπόροι και νικητές.

Κυπαρίσσης Ντέμπλας
Υποψήφιος δήμαρχος Σιθωνίας