ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ! - Ενωμένη Δυνατή Σιθωνία
1050
post-template-default,single,single-post,postid-1050,single-format-standard,bridge-core-1.0.1,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!

ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!

Το μήνυμα της προεκλογικής συγκέντρωσης στο Ν. Μαρμαρά…

Μέσα σε ένα ενθουσιώδες κλίμα και με πλήθος κόσμου στην κεντρική πλατεία του Νέου Μαρμαρά πραγματοποιήθηκε η δεύτερη προεκλογική ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Σιθωνίας κ. Ντέμπλα Κυπαρίσση. Ο επικεφαλής της »ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΔΥΝΑΤΗΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ» παρουσίασε το πρόγραμμα του συνδυασμού του και μίλησε για την ανάγκη επίλυσης των προβλημάτων της καθημερινότητας, όπως το νερό, το κυκλοφοριακό και το οδικό δίκτυο. Έκανε ιδιαίτερη μνεία στα λιμενικά έργα, όπως το λιμάνι και η μαρίνα στον Παράδεισο, που θα καταστήσουν το Ν. Μαρμαρά κομβικό σημείο της περιοχής.

»Δεν ‘’τάζουμε’’,  δεν υποσχόμαστε όσα δεν υπηρετούν το ευρύτερο συμφέρον του τόπου μας,  αλλά ούτε όσα δεν ανταποκρίνονται στις πραγματικές οικονομικές δυνατότητες του Δήμου μας. Προτείνουμε συγκεκριμένα πράγματα, θέτουμε συγκεκριμένους στόχους και προτεραιότητες.

Συνεχίζουμε μια προσπάθεια που ξεκίνησε πριν εννιά (9) χρόνια, μια πετυχημένη προσπάθεια ,  που και στη συνέχεια με στοχευμένες  παρεμβάσεις θα συνεχίσει να δίνει λύσεις στα ζητήματα του τόπου. Έχετε στα χέρια σας το πρόγραμμά μας  λιτό – υλοποιήσιμο, ουσιώδες. Μέσα σ` αυτό περιέχονται δράσεις, παρεμβάσεις και ζητήματα που αντιμετωπίζονται.», τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος Σιθωνίας.

Στη συνέχεια παρουσιάζοντας τους υποψηφίους του συνδυασμού του τόνισε πως αισθάνεται περήφανος για τους συνεργάτες του που συμμερίστηκαν το όραμά του και είναι έτοιμοι να δώσουν την μεγάλη  μάχη με τα προβλήματα της Σιθωνίας.

»Ο συνδυασμός μας «Ενωμένη-Δυνατή-Σιθωνία»  – τόνισε –  »δεν είναι αποτέλεσμα κάποιων «εργαστηριακών δοκιμών» κομματικών γραφείων ή προσωπικών συμφερόντων. Αποτελεί μια συλλογική και πολυσυλλεκτική κίνηση, που έγινε με μοναδικό γνώμονα το καλό του τόπου μας και είναι πέρα και πάνω από προσωπικά και κομματικά συμφέροντα.

Τα άτομα που απαρτίζουν το συνδυασμό μας και στηρίζουν την προσπάθειά μου έχουν, όπως και σεις γνωρίζετε, όλα εκείνα τα εχέγγυα για να υλοποιηθούν αυτά που επαγγελλόμαστε. Την προσπάθειά μας τη χαρακτηρίζουν κοινές αξίες και αρχές, η ανιδιοτελής διάθεση προσφοράς, ο σεβασμός στους συμπολίτες μας και η  προάσπιση του κοινού οφέλους που θα στοχεύει στην πρόοδο του τόπου και την ευημερία των πολιτών μας.»

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Ντέμπλας ζήτησε από τους δημότες της Σιθωνίας να υπερψηφήσουν τον συνδυασμό της »ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΔΥΝΑΤΗΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ» προκειμένου να συνεχιστεί η μακροπρόθεσμη αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Σιθωνίας.