Γεώργιος Δαλδογιάννης - Ενωμένη Δυνατή Σιθωνία
527
page-template-default,page,page-id-527,bridge-core-1.0.1,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Γεώργιος Δαλδογιάννης

Γεώργιος Δαλδογιάννης

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι μόνιμος κάτοικος Αγίου Νικολάου. Είναι παντρεμένος με την Χολογγούνη Κυράνω του Νικολάου, καθηγήτρια Φιλόλογο Α.Π.Θ. και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Υπηρετεί στην Ελληνική Αστυνομία από το έτος 1993, τώρα στο Α.Τ. Αγίου Νικολάου, αρμόδιος για θέματα αλλοδαπών και ταυτοτήτων.

Έχει αναπτύξει συνδικαλιστική δράση ως μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Χαλκιδικής, διετέλεσε πρόεδρος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων λυκείου Αγίου Νικολάου, μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου, πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου.

Στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης στις 18/04/2014 κατήλθε υποψήφιος με τον συνδυασμό «ΔΥΝΑΤΗ ΣΙΘΩΝΙΑ» με υποψήφιο δήμαρχο τον Ιωάννη Τζίτζιο και εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος, ερχόμενος πρώτος σε ψήφους στην Δημοτική Ενότητα Σιθωνίας.

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2014 ανέλαβε καθήκοντα προέδρου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σιθωνίας έως και σήμερα.