Αθανάσιος Μαλλίνης - Ενωμένη Δυνατή Σιθωνία
647
page-template-default,page,page-id-647,bridge-core-1.0.1,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Αθανάσιος Μαλλίνης

Αθανάσιος Μαλλίνης

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Αγαπάω το Δήμο Σιθωνίας. Ζούμε σε ένα τόσο όμορφο τόπο, αδικημένο τόσο από εμάς αλλά και από του άλλους.

Εδώ κατοικεί η τρέχουσα ζωή μας, οι αναμνήσεις μας, το μέλλον μας. Αδικούμε το δήμο μας γιατί δεν μπαίνουμε στη μάχη για την ανάπλαση του, την ανάπτυξη, την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης, την ποιότητα ζωής, της καθημερινότητας, των ανθρώπινων σχέσεων.

Αυτές οι σκέψεις με οδήγησαν να συστρατευτώ με νέους ικανούς ανθρώπους, αλλά και παλαιότερους έμπειρους στα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1980, μεγάλωσα και κατοικώ στο Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής. Έχω σπουδάσει ηλεκτρολόγος και επί 14 χρόνια διατηρούσα καφετέρια στον οικισμό Παρθενώνα. Υπήρξα αθλητής άρσης βαρών με πολλές διακρίσεις.

Έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος Σιθωνίας κατά τα έτη 2009-2010.

Είμαι παντρεμένος με την Ζωή Κυριακού και έχω δυο κόρες. Την παρούσα στιγμή διατηρώ Λογιστικό Γραφείο με την σύζυγο μου.

Με εκτίμηση
Μαλλίνης Κ. Αθανάσιος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος