Αντώνιος Φάλκος - Ενωμένη Δυνατή Σιθωνία
560
page-template-default,page,page-id-560,bridge-core-1.0.1,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Αντώνιος Φάλκος

Αντώνιος Φάλκος

Γεννήθηκα στις 17 Αυγούστου  του 1989 στη Συκιά Χαλκιδικής, όπου  μεγάλωσα.

Είμαι γιός  του Δημητρίου Φάλκου και της Μορφούλας Πάργας και έχω  δύο αδέρφια .

Τα μαθητικά μου χρόνια τα πέρασα στο χωριό μου και αφού αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Συκιάς, επόμενη στάση  υπήρξε η Θεσσαλονίκη.

Η αγάπη μου για την τεχνολογία με έκανε  να επιλέξω  το τμήμα «Ηλεκτρονικών Συσκευών – Εγκαταστάσεων και Υπολογιστικών Μονάδων» .

Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, ο αθλητισμός ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου. Συμμετείχα σε αγώνες στίβου και από πολύ μικρή ηλικία  είχα ήδη τις πρώτες αθλητικές διακρίσεις.

Παράλληλα με τις σπουδές μου ξεκίνησα να εργάζομαι και αφού τις ολοκλήρωσα, ακολουθήσε η στρατιωτική μου θητεία. Αξιοσημείωτο γεγονός  ήταν η απονομή  του βραβείου ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ καθώς  αποφοίτησα  πρώτος  στο Τ/ΠΕΝ   στην  Ε’ Μοίρα Καταδρομέων Δράμας Ειδικών Δυνάμεων, στις 23 Μάρτιου 2011.

Σήμερα απασχολούμαι στον τουριστικό κλάδο. Αγαπάω  την μουσική, τα ζώα και την τεχνολογία.

Ενεργοποιούμαι πρώτη φορά ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και στηρίζω τον συνδυασμό  «ΕΝΩΜΕΝΗ ΔΥΝΑΤΗ ΣΙΘΩΝΙΑ» στον οποίο επικεφαλής είναι ο Κυπαρίσσης Ντέμπλας.

Ζούμε σε έναν «παράδεισο» που όμως εύκολα μπορεί να αλλάξει όψη, αν επαναπαυτούμε και δεν δραστηριοποιηθούμε στα προβλήματα του τόπου μας.

Η επιθυμία μου να συμμετέχω στις εκλογές του Μάϊου προκύπτει από την ανάγκη να συμμετέχουν νέα πρόσωπα με φρέσκιες ιδέες και προτάσεις. Γιατί η πολιτική σκηνή χρειάζεται νέους ανθρώπους, αφού τα νέα πρόσωπα φέρνουν νέες ιδέες και πραγματοποιούν καινοτομίες με ζήλο και αγάπη για τον τόπο τους.